Mariborski tekači

V družbi Mariborskih tekačev je lažje

Človek se lažje motivira za določeno aktivnost, če pri tem ni sam. Če se lahko priključiš kakšni skupini, ki ima podobne namene in cilje kot ti, bo pot do uspeha mnogo lažja. Naj velja geslo: »Ti samo pridi!«

Mariborski tekači smo prav takšna skupina. Smo skupina, ki nas druži ljubezen do teka, gibanja v naravi in po svežem zraku ter smo radi v dobri družbi. V naši skupini so dobrodošli prav vsi. Starost, spol, izobrazba in podobno za nas niso pomembni podatki.

Naši člani so tako popolni začetniki, kateri so se odločili spremeniti življenjski slog, največ je rekreativnih tekačev, katerim dolžina in hitrost nista najbolj pomembna podatka v življenju, imamo pa tudi mnogo izkušenih tekačev, ki se udeležujejo največjih svetovnih tekaških prireditev, gorskih tekov ipd., kateri pa med nas vedno radi delijo svoje nasvete, mnenja in izkušnje.

Redni termini druženja Mariborskih tekačev

Treninge imamo v torek in četrtek, praviloma ob 18h. Zbirališče je v poletnem času pri Treh ribnikih, v zimskem času pred Ledno dvorano. Treningi se vedno prilagodijo glede na prisotne člane, zato se po potrebi razdelimo na več skupin, glede na dolžino teka, traso, hitrost ipd.

Zdaj veš že skoraj vse, zato nič ne odlašaj, ti samo pridi med Mariborske tekače.

Udeležba na dogodkih Mariborskih tekačev je na lastno odgovornost.

Preskoči na orodno vrstico