Po sončni vzhod na Pohorje / TI SAMO PRIDI

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Po sončni vzhod na Pohorje / TI SAMO PRIDI

21. junij, 2019 @ 5:04 - 8:00

Prihaja 3. izdaja sončnega vzhoda na Pohorju! Tokrat najdaljši dan v letu pade na petek, 21. junija 2019. Odličen dan za odličen začetek poletja, prebujen z najlepšim sončnim vzhodom v letu. Se vidimo ob 5.04 uri na vrhu Mariborskega Pohorja?

Kdo, s kom, kaj, zakaj, ni važno. Ti samo pridi po sončni vzhod na Pohorje 2019!

Dan se bo začel ob 4.30 uri z nastopom Kristalnega orkestra iz Zavoda šola luči. Kristalni orkester bo ob 5. uri na oder pospremil enega največjih slovenskih glasbenikov, VLADA KRESLINA, ki nas bo ob vzhodu sonca dokončno prebudil s prelepo balado Nekega jutra, ko se zdani in svoj nastop nadaljeval po jutru prijaznem programu. Ja, noro, ja, z nami bo Vlado Kreslin in njegove melodije! Pa ti, jaz in mi vsi! Na vrhu Mariborskega Pohorja ob najlepšem sončnem vzhodu v letu.

After party bo po zaključku dogajanja na glavnem odru na terasi Koče Koča, kjer bo z nami ponovno in spet duo Akustični orgazem.Organizator dogodka je Društvo TOP, ki si tretje izdaje sončnega vzhoda na Pohorju ne predstavlja brez podpore javnega podjetja Marprom d.o.o. Gondola bo vozila neprekinjeno med 4.15 in 7. uro zjutraj, seveda pa želimo spodbuditi čim večje število ljudi, da se na ta poseben dan na Pohorje odpravijo peš.

Dogodek bo tako kot lani imel dobrodelno noto.

Kdo, s kom, kaj, zakaj, ni važno. Ti samo pridi po sončni vzhod na Pohorje 2019!

Udeležba na dogodku je na lastno odgovornost.

Več info:
051 365 443 ali martina@drustvo-top.com (Martina)
040 433 776 ali nina@drustvo-top.com (Nina)

Podrobnosti

Datum:
21. junij, 2019
Čas:
5:04 - 8:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Pohorje
Slovenija
facebook
facebook
Preskoči na orodno vrstico